17 March 2010

semangat





nie kali pertama aku luahkan,
memang aku yang salah tapi kenapa dia langsung tak beri respon yang ok
aku rindu kan suasana dulu,  tapi bila aku nak ia berlaku,
tak jadi, aku relax jer but baik diam jer dari kata aper kan
hati pun senang, dia pun x rasa aper,
memang aku mula semangat tapi lama-lama aku pun jadi tawar gak..
dia nak aku belajar ker dari kesilapan aku ke what?
malaz la pk

so diam is better than cakap benda bukan2

chow


02 March 2010

KURANG HAJAR!!


tak tahu lah aku kenapa dorang dengki sangat dengan Islam















inilah sebahagian yang aku lihat kat google images..maybe banyak lagi..ingatlah, mereka berbaik tapi dalam diam berduri

p/s : sedarlah

KURANG HAJAR!!


TENGOK GAMBAR-GAMBAR NIE!!!
AKU JUMPER KAT GOOGLE IMAGES















































jelik dan menarik



setiap kejadian ada hikmahnya..dan tak semua benda di dunia ini sempurna..so lihat lah gambar di bawah ini..
secara kebetulan jumpa

ikan aper nie..aku pon tak tahu

apehal nak di dakwah..uh

ape punyer driver da..tak baca ker

nie mesti kedai....tut...haha

nie ikan aper pon aku tak tahu tapi besar gak oh

nie ada sedikit kontroversi la an..model pon Maria Ozawa..haha..

nie dari segi logiknyer mesti kedai bundle..promote abis nie bang

nie ko nak kapak kereta aper..ai

nie ikan aper ek

nie ikan pari an..ada kaki la..cute

besarnyer mata bang

mata dia memenag juling ker?

aper nie ek??

if tengok, ada rupa manusia an

 nie aku rasa sototng kot, salah sori

nie jerla gambar-gambar yang aku upload..sajer jer..kejadian tuhan ada macam-macam..terima ia seadanya

p/s: putri